Skip to content
Antivirus zaštita
Nezaustavljivi razvoj internet tehnologije, pored nesumnjivih pozitivnih mogućnosti koje svakodnevno usvajamo, podrazumjeva i "neželjena svojstva" koja nam svakodnevno prijete različitim opasnostima.
Naravno, radi se o virusiuma i drugim malicioznim programima koji se u virtualnom svijetu umnožavaju i šire daleko brže i zahvaćaju daleko veći broj osoba (kompjutera) nego bilo koji do sada otkriveni virus iz realnog svijeta.

Osim činjenice da većina zlonamjernog software-a ima zadaću prikupiti određene podatke sa zaraženih računala, neovisno radi li se o osobnim podacima,  mail adresama, brojevima kreditnih kartica i slično, takvi programi zauzimaju resurse (prostor na disku, memoriju, procesor, internet) i bez Vaše volje obavljaju pretraživanje, sortiranje i slanje navedenih podataka, a često se događa da mjenjaju postavke na računalu, mogu oštetiti operativni sustav, osobito datoteke zaštite, te u nekim situacijama otvaraju mogućnost preuzimanja kontrole nad računalom od strane autora software-a. U najgorem slučaju mogu potpuno onesposobiti računalo što često dovodi do gubitka svih podataka koji se na njemu nalaze.
Ukoliko želite izbjeći gore navedene situacije, neophodno je na računalo postaviti antivirus zaštitu.

ESET NOD32ESET Smart Security


Najcjelovitije rješenje za kućne korisnike. Zasnovan na ESET NOD32 Antivirusu, štiti vas od virusa, crva, spywarea i svih ostalih prijetnji s Interneta. Također blokira i spam poruke te uključuje osobni firewall. Štedi resurse i ubrzava rad računala.

ESET Smart Security je čvrsto integrirano rješenje dizajnirano kako bi štitilo računala od velikog raspona prijetnji. Zasnovan na nagrađenom ESET NOD32 Antivirusu i njegovoj moćnoj ThreatSense® tehnologiji, ESET Smart Security pruža antispyware, antispam i prilagođenu firewall zaštitu vama, vašoj obitelji i vašem poslovanju.

ESET Smart Security pruža:

  • Proaktivnu zaštitu: nagrađivana ThreatSense® tehnologija kombinira višestruke slojeve detekcije štiteći vas od prijetnji na Internetu prije nego postane prekasno. S antispamom i osobnim firewallom omogućeno vam je kompletno sigurnosno rješenje.
  • Preciznu detekciju: ESET točno identificira poznate i nepoznate prijetnje. On konzistentno dobiva vrhunske nagrade iz laboratorija za testiranje te je poznat po nultom stupnju lažne ('false positive') detekcije.
  • Nisku potrošnju sistemskih resursa: Smart Security zahtijeva manje memorije i procesorske snage, omogućavajući vašem računalu da radi brže, ostavljajući mu više prostora za igre, surfanje webom i slanje elektroničke pošte.
  • Brzo skeniranje: ESET Smart Security je program visoke učinkovitosti koji osigurava brzo skeniranje datoteka i aktualizaciju proizvoda, radeći neprimjetno u pozadini.

ESET NOD32® Antivirus 3.0


Vaša najbolja obrana od virusa, trojanaca i drugih oblika zlonamjernog softvera - i vrhunski je izbor za IT profesionalce. Pogonjen tehnologijom ThreatSense® s naprednom heuristikom koja blokira mnogo više nepoznatih prijetnji od konkurencije.

Proaktivan, precizan i brz s niskom potrošnjom resursa, ESET NOD32 je najbolji antivirusni program koji možete imati. To potvrđuju i nagrade testnog laboratorija AV-Comperatives za "Najbolji antivirusni program" u 2006. i 2007. godini.
 
Antivirusni program ESET NOD32 pruža:

  • Proaktivnu zaštitu: Nagrađivana ThreatSense® tehnologija kombinira višestruke slojeve detekcije štiteći vas od prijetnji na Internetu prije nego postane prekasno.
  • Preciznu detekciju: ESET točno identificira poznate i nepoznate prijetnje. On konzistentno dobiva vrhunske nagrade iz laboratorija za testiranje te je poznat po nultom stupnju lažne ('false positive') detekcije.
  • Nisku potrošnju sistemskih resursa: Zahtijeva manje memorije i procesorske snage, omogućavajući vašem računalu da radi brže, ostavljajući mu više prostora za igre, pregledavanje weba i slanje elektroničke pošte.
  • Brzo skeniranje: Program ima visoku učinkovitost te jamči brzo skeniranje datoteka i aktualizaciju proizvoda, radeći neprimjetno u pozadini.
Proaktivan, precizan i brz uz nisku potrošnju sistemskih resursa. Nećete pronaći bolji antivirusni program od ovog.
 
NOD32